Generated with MOOJ Proforms Version 1.5
*Vereiste informatie.

Toegangsprijs

Toegang is voor leden en vooraf aangemelde studenten gratis, niet-leden betalen € 10,-.
De toegangsprijs is inclusief gratis koffie en thee. De toegangsprijs (geldt alleen voor niet-leden) en de lunch betaal je vooraf. Je ontvangt een e-mail met een bevestiging van je aanmelding, waarin tevens vermeld wordt op welke wijze je vooraf je betaling kunt doen.

Datum:  zaterdag 27 oktober 2018
Locatie: Smit Klassiek, Buys Ballotstraat 2, 3261 LA Oud-Beijerland

Je gegevens

Naam *
Woonplaats *
E-mail adres *
Lid NHV
Ik wil graag gebruik maken van de lunch (€ 12)

Om deel te kunnen nemen aan de workshops moet je je vooraf inschrijven. De reden hiervan is dat het aantal deelnemers per workshop gelimiteerd is en dat degene die de workshop geeft de nodige voorbereidingen moet treffen.

De workshops zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Hier geldt echter vol=vol! Bij iedere workshop staat bij de beschrijving het maximum aantal deelnemers vermeld. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Voor deelname aan de workshops worden kosten in rekening gebracht. Op de website staat bij iedere workshop apart aangegeven hoe de betaling voldaan dient te worden.

Workshop ochtend (10.00 uur)
Workshop ochtend (12.00 uur)