Bestuur & commissies

Jenni van Dijke
Mirjam de Rijke-van der Welle
Maike de Vries

Voor vragen of informatie over de hoedenwedstrijd kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Commissie Onderwijs

Elly Stemerdink

Voor vragen of informatie met betrekking tot de website kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Redactie & adres Hatlines

Maria Etkind
Elly Stemerdink

Jozef Israelsplein 8
2596 AS Den Haag

Heb je vragen, of informatie over iets wat in Hatlines geplaatst kan worden, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Adres Secretariaat

Derkinderenstraat 49-Z
1062 DA Amsterdam

Voor al je vragen, of voor informatie kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Adres Penningmeester & Ledenadministratie

Jozef Israelsplein 8
2596 AS Den Haag

Bank: ING 94 386 29
IBAN: NL31INGB0009438629
BIC: INGBNL2A

Voor vragen of informatie over lidmaatschap van NHV kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..