Generated with MOOJ Proforms Version 1.5

Met onderstaand formulier kan je kaarten reserveren voor de NHV Hoedenshow 'De Vliegende Hollander' op zaterdag 2 juni 2018.

De kosten voor een entreekaart bedragen € 10 per persoon, inclusief een hapje en een drankje. Voor deelnemers aan de Hoedenwedstrijd is de toegang gratis.
Ben je een deelnemer aan de Hoedenwedstrijd en wil je bij de openingsshow aanwezig zijn? Vul ook dan onderstaand formulier in om een entreekaart te reserveren, er is namelijk een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de show!

De ontvangst is vanaf 13.00 uur en de show start om 13.45 uur. Gereserveerde kaarten kunnen voor aanvang van de show bij het Stadsschouwburg De Harmonie worden (betaald en) afgehaald.

Mocht het je niet lukken om via onderstaand formulier te bestellen, stuur dan een e-mail met je naam en het aantal gewenste kaarten naar info@nederlandsehoedenvereniging.nl.

*Vereiste informatie.

Je gegevens