nhv-home-021.jpg

Veel mensen weten niets van jouw ambacht af. Ze hebben geen idee van het belang ervan. Ambacht staat wel voor kwaliteit, maar ook vaak voor duur. Door deelname aan Beleef het Ambacht op 26 november 2016 kun je het brede publiek laten zien wat jouw ambacht voor jou betekent. Je bezoekers zullen meer waardering krijgen voor jouw werk en de prijs die jij rekent beter begrijpen. Je zet door deelname jouw werk én het ambacht beter op de kaart.

Je kunt zelf bepalen wat je de bezoekers wilt laten zien, ervaren of doen. Zo kun je de dag zo leuk mogelijk maken, zowel voor je bezoekers als voor jezelf! CvAE zorgt voor de marketingactiviteiten, je bent vindbaar op deze website en je krijgt een speciaal promotiepakket met folders, posters en een vlag. Schrijf je direct in voor Beleef het Ambacht!

Wil jij meedoen met Beleef het Ambacht maar is je onderneming niet in Brabant gevestigd? Ook dan kun je je inschrijven! Je ontvangt een promotiepakket met folders en een vlag om jouw deelname te kunnen laten zien. Ook is jouw onderneming vindbaar op de website van Beleef het Ambacht. Helaas kan CvAE dit jaar nog geen marketingactiviteiten opzetten voor ondernemingen uit andere provincies dan Brabant.

Meer informatie

www.beleefhetambacht.nl/beleef-het-ambacht

Facebook

Facebook

Blijf op de hoogte van activiteiten & nieuws van de NHV, volg ons op Facebook.
Lid worden

Lid worden

Wil je niks missen van alle activiteiten die de NHV organiseert? Word lid!
Materialen

Materialen

Vind alle materialen voor je eigen creaties bij ruim gesorteerde leveranciers.