nhv-home-011.jpg

Standhouders Hoedendag 2018

 

Guy Morse Brown Hatblocks

Guy Morse Brown Hat Blocks streeft ernaar de beste hoedenmallen die er te koop zijn te maken en hoedenmakers wereldwijd enthousiast te maken met hun prijswinnende vakmanschap. De keuze voor hun hoedenmallen maakt je werk niet alleen makkelijker en aangenamer, het verschil is ook duidelijk terug te zien in de creaties die je ermee maakt.
www.hatblocks.co.uk

Pierre & Pierre Millinery Supplies

Pierre & Pierre is een firma die zowel op de creatieve- als wel op de materiële markt van de hoedenwereld actief is. Met de verkoop van uitsluitend eerste klas basismaterialen en het verzorgen van doordachte workshops proberen ze de hoedenwereld te promoten en te ondersteunen.
www.pierre-et-pierre.net

Plooij Hats & Materials

Bij Plooij Hats & Materials vind je alles voor het maken van hoofddeksels, zoals bijvoorbeeld, cloches, cappelines, stro, siasal, laiton, brimlock, ripslinten, voiles, buntal, veren, en nog veel meer.
www.plooijhatsandmaterials.com

The Trimming Company

The Trimming Company is een leverancier van hoedenmaterialen die zich gespecialiseerd heeft in halfproducten zoals basisvormen, bloemen, randafwerkingen, e.d. gemaakt van sinamay en veren.
www.thetrimmingcompany.com

Henk de Groot

Exotische leersoorten

 

Facebook

Facebook

Blijf op de hoogte van activiteiten & nieuws van de NHV, volg ons op Facebook.
Lid worden

Lid worden

Wil je niks missen van alle activiteiten die de NHV organiseert? Word lid!
Materialen

Materialen

Vind alle materialen voor je eigen creaties bij ruim gesorteerde leveranciers.